Wie houdt er nou niet van een goede BBQ? Vlees, vis, groente en meer; alles is lekkerder op de barbecue! Wij hebben alleen de beste producten om er een onvergetelijke BBQ van te maken.

Filter

Barbecue is populair

De populariteit van barbecuen is enorm gestegen de laatste jaren. Het aanbod aan verschillende soorten barbecues is diverser dan ooit. Vele verschillende soorten barbecues zijn toegevoegd aan het assortiment. Waar het eerst alleen eenvoudige barbecues waren, zijn deze nu veel luxer uitgevoerd. Populair zijn nu de kamado’s in alle vormen en maten.

Barbecuen is niet enkel meer een zomer activiteit. Het kan nu het hele jaar door. En lekker stukje vlees of vis op de grill kan nu iedere dag van het jaar, zoals de kamado of een Weber met deksel. Barbecuen is uitgegroeid tot een lifestyle.

Vele fantastische accessoires maken het resultaat optimaal. Grill thermometers voor de perfecte kerntemperatuur, of een goede spatel om een stuk vlees of vis om te draaien. Grillmandjes voor groente te grillen zijn niet meer weg te denken als ook de schoonmaak borstels om voor een schone grill.

Ons aanbod aan barbecues en accessoires

AmazingDEALS heeft altijd goede barbecues en accessoires die je barbecue voor gezin, vrienden of tijdens een feestje compleet maken.

Wij hebben al onze producten op voorraad in Nederland, België of Duitsland. Wij leveren direct vanuit onze voorraad. In de meeste gevallen zijn bestellingen volgende dag geleverd. Bekijk ons actuele assortiment onder deze rubriek.